USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

НАЗК перевіряє Порошенка через його бізнес у Росії

10 Січня 2017 12:00
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочало перевірку щодо президента Петра Порошенка у зв’язку з його бізнесом у Росії.

Про це у Фейсбук написав український юрист та політик Ренат Кузьмін.

Так, керівник НАЗК Наталія Корчак повідомила Кузьміну, що агентство взялося за перевірку декларації президента.

«Справа в тому, що Порошенко приховав у своїй декларації конфлікт інтересів у війні з Росією. Він, маючи майнові та бізнес-інтереси в країні, з якою, судячи з його ж заявою, веде війну і якій оголосив економічні санкції, не сповістив про це НАЗК», - пояснив Кузьмін.
Нагадаємо, наприкінці жовтня 2016 року Петро Порошенко оприлюднив свою електронну декларацію про доходи. Так, на його рахунках виявилося 26,3 млн доларів, 14,3 тис. євро і 540 тис. гривень. Пізніше він оновив декларацію, вказавши ще 1 млн 928 тисяч 594 гривень додаткових надходжень. В цілому, Порошенко задекларував 104 компанії, які зареєстровані в Україні, Росії, Іспанії, Литві, Польщі, Угорщині, Нідерландах, на Кіпрі і Британських Віргінських островах.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОЛИ ПОРОШЕНКО ВІДПОВІСТЬ ЗА НЕЗАДЕКЛАРОВАНУ ВІЛЛУ В ІСПАНІЇ?

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 10 Січня 2017 13:38
Ренат-мужчина серьезный конечно.....но ни хр*на из этого не выйдет, у петрухи все схвачено!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus