USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назвали орієнтовну вартість новорічної ялинки для волинян

17 Листопада 2016 13:39
Кожен охочий перед новорічними святами зможе особисто ознайомитися з обсягами, місцями реалізації, цінами на новорічні ялинки для волинян на сайті обласного лісомисливського господарства. Купувати ялинки можна буде безпосередньо у державних лісгоспах.

Вартість однієї ялинки (від 1 м) по підприємствах ВОУЛМГ становитиме в межах від 35 до 45 гривень.

Як повідомила тимчасово виконувач обов’язків голови Держлісагентства Христина Юшкевич, бирку, що використовувалася для маркування новорічних ялинок впродовж кількох років, починаючи з 2014-го, цього року замінять на самоклейну етикетку, яку неможливо використати двічі, бо виготовлятиметься вона зі спеціального матеріалу, що повністю руйнується при розклеюванні.

Самоклейні етикетки містять індивідуальний номер та відповідний йому штрихкод, який заноситься до єдиної системи електронного обліку деревини. Щоб перевірити законність походження ялинки, достатньо буде ввести номер із самоклейної етикетки на сайті.

Відсутність інформації на сайті може свідчити про сумнівне походження ялинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не спішіть Показати IP 17 Листопада 2016 13:51
Увечері 31 грудня непродані ялинки їх продавці полишають там же ж на місцях торгівлі...приходьте о 22.00 - вибирайте любУ-рябу ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus