USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Необхідно терміново рятувати важкопоранного волинянина

28 Вересня 2014 14:05
Військовий з Волині Дмитро Торчило отримав важке поранення під час бойових дій на Сході україни. Разом із побратимами хлопець 23 серпня потрапив під обстріл ворожими військами.

Зараз хлопець знаходиться на лікуванні в госпіталі, йому терміново необхідна операція, а коштами, необхідними на таку операцію, родина бійця не володіє.

Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

«Терміново!!! Люди добрі! Будьте милосердні! У нас ще один важкопоранений хлопець. Це волинянин Дмитро Торчило. 23 серпня він разом із побратимами був розстріляний ворожими військами. Проте всупереч обставинам вижив. Зараз Дмитро знаходиться у Київському військовому госпіталі. Йому терміново необхідно зробити операцію. А вона, як не дивно в наш час, коштує 200000 гривень.

Проте у сімї Діми таких грошей немає. Тепер його життя залежить лише від нас. Адже нас - мільйони. Хлопчина захищав нашу рідну землю і нас з вами. Невже ми по краплині не зберемо йому на життя?», - йдеться у повідомленні.

Кошти надсилати на картку Приватбанку: 4627 0817 1065 2616.

Отримувач: Торчило Світлана Зіновіївна ( мама Діми ).

Телефон Світлани Зіновіївни: 067 527 23 35.

Наперед дякуємо всім небайдужим!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus