USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Незрячій і нечуючій бабусі, яка в’яже рукавички для бійців, збирають гроші

10 Грудня 2015 09:16
Гроші на слуховий імплант у Луцьку збирають для бабусі Валентини Мазурик, яка не бачить і не чує, але в’яже рукавички для бійців. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав журналіст та волонтер Мирослав Ватащук.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що лучанка Валентина Мазурик не бачить і не чує, а в’яже рукавиці нашим воїнам, її чоловік Петро Дячук, теж незрячий і без однієї руки, допомагає і зустрічається з доброчинцями, які приносять нитки. Їх син, маючи 2-у групу інвалідності, другий рік захищає Україну на сході.

«Пам"ятаєте, ми збирали з миру по нитці? А конкретніше – нитки для бабусі незрячої і нечуючої, яка в"яже рукавички для бійців?, – написав Мирослав. – Чесно, просто пробиває на сльозу. Торкнуло, як кажуть одні, і розчулило, як кажуть інші. Дякую Вам, наша золота пані Валентина!!!".

Ватащук повідомив реквізити картки для тих, хто хоче фінансово долучитися до збору коштів на слуховий імплантант для Валентини Мазурик: картка Приватбанку на ім’я Мазурик Валентини Михайлівни. Розрахунковий рахунок 4149497824154464.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
автору і редактору Показати IP 10 Грудня 2015 10:02
В укр. мові слід уникати відприкметникових утворень на -уч, -юч! (у назві статті). Вживається натомість сліпий,глухий,неповносправний, бабуся, яка не бачить-не чує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus