USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обладнання Луцького спиртзаводу хочуть вивезти невідомі?

26 Лютого 2014 12:09
Працівники Луцького спиртогорілчаного комбінату самотужки боронять підприємство від вивезення.

Зі слів голови обласної ради Валентина Вітера невідомі намагаються вивезти з території СГК обладнання та продукцію. Про це він розповів під час спільної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації сьогодні, 26 лютого.

Він запитав представника обласного управління ГУ Міндоходів чи можуть податківці вплинути на ситуацію. Бо, мовляв, від людей надходять тривожні повідомлення.

Натомість заступник начальника ГУ Міндоходів Мирослава Конечна зауважила, що Луцький СГК після реорганізації входить до складу підприємства «Укрспирт», яке зареєстроване в Броварах, тож, воно не платить податків до місцевого бюджету. Утім, запевнила вона, кожен з автомобілів, який виїжджає з території підприємства перевіряється на податкових постах.

Нагадаємо, про ситуацію на Луцькому спиртогорілчаному комбінаті свого часу й говорили у стінах Луцької міської ради. Свого часу депутати запрошували на зустріч керівництво підприємства, адже є побоювання, що СГК перебуває на грані банкрутства. Утім, керівництво поки ігнорує запрошення депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Поліська особлива Показати IP 26 Лютого 2014 12:58
Ригівська контора яка наше підприємство "проглотила" і робили свою байду на неякісному спирті, а лобіював і "здавав" підприємство Клімчук!!!
Мирний до Поліська особлива Показати IP 26 Лютого 2014 15:46
та не Климчук, а уряд Азірова забрав усі спиртові заводи України у одне нібито "державне" підприємство "Укрспирт" .... так легше керувати потоками спирту і грошей..... ось постанова про створення Укрспирт http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/672-2010-%D0%BF
селянин Показати IP 26 Лютого 2014 15:06
а може досить тим київським жидам тут "кєрувати"......
Мирний до селянин Показати IP 26 Лютого 2014 15:50
Цілком згідний нехай податки від роботи спиртзаводу залишаються на Волині, а не у Києві! Але чи знайдеться у нас на волині "твердолобі" представники влади, щоб "видерти" підприємство із міцних рук Києва?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus