USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Облрада виділить кошти на добудову школи у Шацьку

14 Серпня 2015 15:48
Попри те, що на будівництво Шацької середньої школи вже виділили 1,5 мільйона гривень, добудувати установу так і не вдалося.

Про це стало відомо під час чергової сесії Волинсьої облради сьогодні, 14 серпня.

Депутат облради Віктор Карпук звернувся із запитом до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика щодо виділення коштів на добудову школи у Шацьку. З його слів, на цей об’єкт вже виділили 1,5 мільйона гривень, проте закінчити будівництво так і не вдалося. Через відсутність приміщення діти змушені навчатися в дитсадку, чим створюють одне одному дискомфорт.

«Якщо непотрібна та школа шацькій владі, то потрібна дітям», - зауважив Карпук перед голосуванням. Запит депутата його колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus