USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Добудовувати 13 школу Луцьк проситиме сусідню ОТГ

28 Лютого 2017 10:01
Луцьк проситиме Княгининівську ОТГ долучитися до проекту добудови 13 школи.

Нагадаємо, електронну петицію з закликом вирішити питання добудови КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради» зареєстрували у Луцьку.

Зауважимо, школа повністю перевантажена, учні змушені навчатися у дві зміни. Батьківський колектив просить вирішити питання добудови навчального закладу, а саме тієї частини, що міститиме спортивний та актовий зали, їдальню, бібліотеку, 12-ти класних та 4-ох спальних кімнат. Петиція вже за декілька днів набрала необхідну кількість голосів.

Зі слів заступника міського голови Андрія Киці, уже днями працівники міськради та депутати виїдуть на місце, щоб вивчити питання добудови. З його слів, площа, на якій розташована школа, дозволяє говорити про повноцінну добудову.

Своєю чергою, перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив: поблизу Луцька сформована потужна Княгининівська ОТГ, тож варто направити звернення в громаду з пропозицією долучитися до проекту. Адже діти з ОТГ також зможуть навчатися у цьому закладі, та й зараз такі школярі там уже є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Лютого 2017 10:37
Знов шантаж. Бюджет ОТГ Княгининок не більш 24 мільйонів гривень. Бюджет Луцька 1,3 мільярда. Школа знаходиться на території територільної громади міста Луцька. ОТГ Княгининок тільки сформувалась, вона ще має урегулювати всі питання об'єднання, і потім вже ставати на ноги. Для цього і надаються субвенції. Мало вже накралися вже свої проблеми на чужу голову.
Наталя Марчук Показати IP 28 Лютого 2017 10:43
Нарешті звернули увагу на нашу школу. Це давно наболіле питання. Дуже хороша школа і професійний склад викладачів, які заслуговують на кращі умови праці. Будемо надіятись. що це не просто слова.
Натка Показати IP 28 Лютого 2017 12:14
Ну да, вже міська рада обіцянками нагодувала, лишилось скинути вирішення питання про добудову школи на район. А те, що з 2006 міська рада нічого не вирішила, то потрібно сприймати як належне?
& Показати IP 28 Лютого 2017 15:50
Моі діти в ту школу не ходили .То я буду платити податкі в с/р щоб міську школу будували .А самі за своі кошти будемо будувати дороги вести світло і газ.І маючи від міста і с/р дулю.Не дочікаєтесь піду в тінь.
Михайло Показати IP 28 Лютого 2017 19:35
Яковлєв, мабуть, вже земельку школи наготував під продаж забудовнику. Згадайте фото з Башкаленком біля "Луцька Рів'єри".
Батьки Показати IP 1 Березня 2017 12:41
Хороше починання.Єдина школа на районі.Розбудувати і щоб басейн був.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus