USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оборудку на 300 тисяч «прокрутила» волинська фірма

5 Березня 2012 10:52
Тендерну махінацію на 300 тисяч гривень викрила податкова міліція Волині.

Про це інформує управління податкової міліції ДПС в області.

Кошти з бюджету на рахунки волинська фірма отримала як переможець тендеру. Керівництво цього приватного підприємства переконувало, що спроможне забезпечити інвентаризацію земель несільськогосподарського призначення одразу у трьох районах Волині.

Однак, правоохоронці достеменно встановили: жодні із зазначених у тендерних угодах польові роботи фірма не проводила.

Більш того, як свідчать матеріали цієї справи, посадовці приватного підприємства навіть наміру виконувати взяті зобов’язання не мали. Тому й подали на розгляд тендерного комітету неправдиві відомості про склад працівників підприємства.

Кваліфіковані «геодезист» та «землевпорядник» насправді не мали відповідної фахової підготовки. Один із цих «спеціалістів» на той час навіть офіційно не працював на фірмі.

Однак, поданий кошторис запланованих робіт у тендерному комітеті підтримали. Відтак, посадовці приватного підприємства отримали 300 тисяч гривень державних коштів і на додаток - кримінальну справу за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України.

Розслідування кримінальної справи здійснює прокуратура Луцька. Співробітники відділу податкової міліції Луцької ОДПІ увійшли до складу слідчо-оперативної групи для подальшого оперативного супроводу справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 5 Березня 2012 10:57
Я балдю от этих тендеров!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus