USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Осіпов судиться із «Західінкомбанком»

2 Квітня 2014 22:00
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов звернувся до суду з позовною заявою. У заяві йдеться про те, що ПАТ «Західінкомбанк» порушує честь, гідність і ділову репутацію людей. А саме через те, що ошукані вкладники банку не мають права називати прізвища тих, хто не повернув мільйонні кредити.

Про це стало відомо сьогодні, 2-го квітня під час зборів ошуканих вкладників.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов говорив, що ті, хто називають імена боржників ПАТ «Західінкомбанк», можуть потрапити під кримінальну відповідальність.

Член ініціативної групи ошуканих вкладників Любов Лещук повідомила, що її викликають у Луцький міськрайонний суд Волинської області завтра о 10.00 годині як третю особу, тобто свідка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Коля Показати IP 2 Квітня 2014 22:14
Верзун віддай гроші!
Сколько Показати IP 2 Квітня 2014 22:18
Сколько должен Осипов?
Я до Сколько Показати IP 2 Квітня 2014 23:15
6000000грн.
Вкладниця до Я Показати IP 3 Квітня 2014 07:08
Віддай гроші людям с.
вкладник банку Показати IP 3 Квітня 2014 06:46
"Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов говорив, що ті, хто називають імена боржників ПАТ «Західінкомбанк», можуть потрапити під кримінальну відповідальність". Минулої пізньої осені Осіпов зібрав депутатську комісію (каб. 105), з присутністю Пустовіта, Шиби, Бірюкова, двох юристів "Західінкомбанку", ініціативну групу на чолі з Любовю Лещук, купу журналістів. Він довго читав присутнім "лекцію" про фінанси і кредити, про неправомірні дії банку в аспекті розголошення таємниці імен боржників. Все проходило в стилі: "Я начальник, ти - дурень", що надто властиве цьому депутату. Такі "лекції" читались неодноразово. Чому такий різкий поворот, такі "метаморфози"??? Осіпову терміново потрібний кваліфікований психіатр, чи він на цей раз пожартував? А те, що він цим забив останній гвіздок домовину свого дутого, як мильна булька, авторитету, з сьогоднішнього дня уже ні в кого не викличе навіть найменших сумнівів.
банк Показати IP 3 Квітня 2014 07:55
В Осіпова неправильна текстовка. Тут швидше порушується честь, гідність і ділова репутація не "людей", а боржників Осіпова і Бондарука. Вони себе вважають за "людей", а решту - за б*дло.
Юрій Показати IP 3 Квітня 2014 08:19
Бондаруки , Осіпов , на люстрацію , Терпіння народу закінчилося!
Палач Показати IP 3 Квітня 2014 09:46
Щановні ВОЛИНЯНИ !!! Брати Бондаруки і Осіпов разом з їхніми фірмами винні Західінкомбанку понад 30млн.грн. (еквівалент НБУ) СТАНОМ НА СЬОГОДНІ......................цікаво чи про це знає прокуратура, СБУ, суд та інші вельме шановні структури, і що вони роблять для вгамування цих злодіїв ?
вкладник Показати IP 21 Квітня 2014 22:27
Наступне судове засідання відбудеться 14 травня 2014 року в Луцькому міськрайонному суді, вул.Сенаторки Левчанівської,1, каб.14 о 10 год. В зв"язку з тим, що керівництво ПАТ "Західінкомбанк" відмовилось в письмовій формі від факту надання члену ініціативної групи ошуканих вкладників Л. Лещук довідки про А. Осіпова, яку вона процитувала в присутності голови правління та інших працівників банку на сесії міськради в грудні минулого року, то тепер відповідачем в суді має виступати Л.Лещук. Але на зборах вкладників 10 квітня ц.р. до виступу було запрошено заступника голови правління по юридичних питаннях і він перед усіма присутніми на зборах підтвердив факт надання довідки, яку йому було показано та виступив по цьому питанню. Так що далі буде. Запрошуємо зацікавлених до приміщення суду.
Вкладник Показати IP 1 Травня 2014 18:05
Керівництво ПАТ "Західінкомбанк" це зброд бандитів, їм місце за гратами. 8 років не повертають депозити людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus