USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Західінкомбанк» блокують, працівники погрожують не виплачувати гроші

2 Квітня 2014 11:50
Вкладники ПАТ «Західінкомбанку» провели збори, під час яких усі проголосували за те, щоб кожен написав заяву голові правління фінструктури про повне повернення коштів. Працівники банку наголосили, що таке рішення блокуватиме роботу банку й люди взагалі не отримають своїх грошей.

Збори ошуканих вкладників відбулися під стінами ПАТ «Західінкомбанку» сьогодні, 2-го квітня в Луцьку.

Сотня людей прийшли відстоювати свої права й думати гуртом, що робити далі, аби повернути свої кровно-зароблені кошти, які поклали на депозит у банк.

Інформаційне агентство Волинські Новини уже повідомляло, що понад 300 мільйонів гривень боргує вкладникам «Західінкомбанк». За цей час уже померли понад 200 людей, не дочекавшись грошей. Йшлося у наших матеріалах й про те, що «Західінкомбанк» щодня крутить мільйонами, а людям не хоче повертати кошти.

«Звертаюся до всіх ошуканих людей: пишіть заяви на повне повернення ваших коштів, за таких умов Національний банк України зможе визнати «Західінкомбанк» неплатоспроможним й проведе його оздоровлення, або передасть у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Своїми діями ми дамо підстави для конкретних рішень у Києві, щоб ми, нарешті, отримали свої гроші», - звернулася до присутніх член ініціативної групи ошуканих вкладників Любов Лещук.
До людей вийшла і керівник банку Галина Скиба. Вона прозвітувала за місяць роботи структури. Зокрема доповіла, що тисячі вкладників отримали майже 818 тисяч гривень за березень. Це вклади й відсотки.
«Такі ж суми ми будемо виплачувати й наступні місяці, не менше. Я Вас закликаю бути зваженими. Якщо Ви напишете заяви на повне повернення своїх вкладів, то ви будете блокувати роботу банку й наступні місяці ніхто нічого не отримає», - каже Галина Скиба.

Люди почали сперечатися, що вже роками чекають повернення своїх коштів, втім, виплати банку, у порівнянні із зобов’язаннями, – мізерні.

Під вигуки «Ганьба!» Галина Скиба пішла зі зборів. Люди вирішили за день-два написати заяви голові правління фінструктури про повне повернення коштів.

Токож людей поінформували, що зараз в ПАТ «Західінкомбанку» тривають переврки Національного банку України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
олесь Показати IP 2 Квітня 2014 12:06
нащо вкладали? забули советски часи коли не віддали гроші? і знову склдаєте ? краще беріть гроші і їдьте відпочивати то хоч моменти прекрасні в житті будуть а то нерви будете гризти люди вчіться жити скоро взагалі все буде дороге і недоступне
вкладник до олесь Показати IP 2 Квітня 2014 13:01
Ви праві, що потрібно достойно проживати кожний сьогоднішній день, а менше думати про майбутнє. Але таке правило дієве у розвинутій справедливій країні, де людина добре соціально захищена, а не в нас. Можливо після повалення бувшого злочинного режиму і постійного народного контролю за нинішньою владою та високою відповідальністю кожного з нас за усі власні дії та рішення і ми зможемо збудувати здорове і щасливе суспільство. А нині - боремось за повернення своїх вкладених грошей та притягнення до відповідальності винних в наших митарствах. Дякую за розуміння та підтримку.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 12:14
Правильно роблять.Був колись такий Голєв унд Вітинський під кришою Несторка Кривицького по вулиці Коперніка.Хватанули людських грошей хлоп'ята та і бакинський в гору різко пішов.Знайома ситуація..Голєв в Київ на службу державну драпанув..Хай давлять Васька за ...помідори
Сергій Показати IP 8 Квітня 2014 14:30
Доброго дня, обурені вкладники Західінкомбанку! До Вас звертаються теж такі вкладники з Херсону. Просимо надати реквізити лідера Любові Лещук для спілкування по організації подальших спільних дій. Дякуємо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus