USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підприємств-мінімізаторів поменшало, - податкова Волині

16 Червня 2011 13:27
На Волині за підсумками декларування податку на прибуток за І квартал 2011 року 63 підприємства потрапили до когорти мінімізаторів податкових зобов’язань. Торік таких підприємств у першому кварталі було 110.

Як інформує управління оподаткування юридичних осіб ДПА у Волинській області, суттєвого зменшення кількості мінімізаторів на Волині досягнуто завдяки системному моніторингу та покращенню інформаційного супроводу платників податку на прибуток.

Як наслідок, на Волині 47 підприємств позбулися статусу мінімізаторів податкових зобов’язань, а 24 суб’єкта господарювання із цього переліку збільшили податкову віддачу.

Довідково:

Мінімізаторами податкових зобов’язань вважаються підприємства, які протягом чотирьох податкових періодів декларують нижчу 1 відсотка податкову віддачу та мають квартальну суму валового доходу більше 10 млн. гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПДВ Показати IP 27 Червня 2011 00:26
Чи передбачено, будь яким Законом України поняття, "Мінімізатор","Податкова віддача","Транзитер" і т.інше ? - НІ!!! Черговий тупий звіт,статистів, податківців, які живуть у своєму світі, за власними "наказами", небачучи навкруги,нічого і нікого. ПДВ як не повертали так і не повертають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus