USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підприємства і підприємців Волині контролюватимуть за планом

15 Липня 2013 12:45
Веб-сайт із графіками перевірок підприємств та підприємців контролюючими органами презентували у Волинській обласній державній адміністрації 15 липня.
За допомогою нового Інтернет-порталу «Прозорий контроль» можна дізнатися про всі заходи державного контролю, які здійснюють 18 контролюючих органів області. Інформація про ці заходи відображатиметься у календарному вигляді на веб-сайті, розробку та наповнення якого щойно закінчили.
«Ми зараз працюємо за планом перевірок, будь-яке відхилення від плану – це форс-мажор», - зазначив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Пошук здійснюється за кодом ЄДРПОУ підприємства, або за назвою контролюючого органу та періодом перевірки. На сайті також є зворотній зв'язок із Волинською адміністрацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus