USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинські студенти формують експедиції для дослідження краю

21 Березня 2014 08:00
У Луцьку відзначили учасників історико-географічної експедиції студентської молоді «Історія міст і сіл Волині».

Цьогоріч на конкурс була сформована група дослідників із шести третьокурсників Луцького педагогічного коледжу. Зокрема студентів цікавили сторінки історії Волині: «Авіаційний полк в місті Луцьку», «Свято-Покровська церква села Піддубці», «Селище міського типу Торчин: минуле і сучасне».

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини керівник суспільно-політичного клубу «Всесвіт» Анатолій Кравець, зацікавленість студентів у такого роду конкурсах, щороку збільшується: «Різноплановість робіт, багатоаспектність тем та цікава пошукова робота – це саме те, що цікавить наших студентів-краєзнавців».

За участь у змаганнях заступник директора Луцького педагогічного коледжу, кандидат педагогічних наук Олена Гузенко та голова студентського профкому Алла Хом’ярчук вручили юним краєзнавцям почесні грамоти та солодкі подарунки.

Дослідниками стали: Хмільовська Дарина, Мелех Ірина, Пеньковська Альона, Ющак Андрій, Музика Андрій, Музичук Олена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
555 Показати IP 21 Березня 2014 08:22
Удачі вам! Молодці
Москаль Показати IP 21 Березня 2014 08:25
Красавицы какие! Девчата, вы там поосторожнее. А то в лесах шатаются "экспедиции краеведов" с другого "потока"____http://www.volynnews.com/news/society/vytryvalist-biytsiv-pravoho-sektoru-vyprobuvaly-u-polovykh-umovakh/____Берите с собой парней покрепше, а лучше обождали бы, ибо не спокойно в окрестностях.
Мокалеві Показати IP 21 Березня 2014 11:33
Дівчата теж бандерівки то чого їм боятися. Може тебе зустрінуть москаля . То в нас двня гра - вішати москаля на гіляці
Москаль до Мокалеві Показати IP 21 Березня 2014 13:47
Да ладно... А с виду нормальные девушки. Думаю ты меня обманываешь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus