USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємців не штрафуватимуть за прострочені декларації

23 Березня 2011 11:39
За прострочення здачі декларації з податку на прибутки фізичних осіб підприємців не штрафуватимуть, заявив урядовий уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський.

Про це інформує ТСН.

За його словами, протягом найближчих години-двох всім податковим інспекціям надішлють роз'яснення, що вони не матимуть права штрафувати підприємців за невчасно подану декларацію з податку на доходи фізичних осіб. Навіть на одну гривню.

"Якщо когось з вас оштрафують, звертайтеся особисто до мене. Потім вам податківці самі принесуть цей штраф, віддадуть та вибачаться",- заявив Бродський.

Водночас він нагадав, що згідно із Податковим кодексом за порушення податкового законодавства, допущені за період з 1 січня до 30 червня 2011 року, накладатимуться штрафи у розмірі не більше 1 гривні за кожне порушення.

Також варто нагадати, що Державна податкова інспекція зобов'язала приватних підприємців щомісяця подавати звіти щодо наявності найманих працівників. Звіт мають подавати і ті, в кого найманих працівників немає. Підприємці скаржаться, що через нововведення вони змушені годинами стояти в чергах у податкову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus