USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Початок робіт із реконструкції центру Луцька залежить лише від інвестора

25 Червня 2008 16:56
Станом на сьогодні невідомо, коли розпочнуться роботи з реконструкції Театрального майдану обласного центру, бо все залежить від інвестора. Про це 25 червня розповів репортеру «Волинських Нови директор департаменту містобудування Луцької міськради Георгій Шевчук.
 
За словами пана Шевчука, наразі всі попередні умови ТзОВ «Магніт» виконало.  Тому сьогодні актуальним питанням є розробка інвестором плану будівництва та реконструкції. Цей документ, у свою чергу, повинен пройти експертизу та обговорення громадськістю міста. І лише після його затвердження можна говорити про конкретні терміни початку виконання робіт.
 
Тобто, «питання, коли почнеться реконструкція майдану, потрібно задавати насамперед інвестору», – вважає Георгій Шевчук, директор департаменту містобудування Луцької міської ради.
 
Довідково:.
 
19 червня депутати Луцької міськради з першої спроби проголосували за рішення надати ТзОВ «Магніт» земельну ділянку на умовах оренди для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану міста. Цього ж дня Генеральний директор ТзОВ «Магніт» Сергій Волик повідомив, що зараз дуже активно ведуться відповідні проектувальні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus