USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Податківці матеріалізували 670 «примарних» робітників

26 Травня 2010 15:35
Після перевірок несумлінних роботодавців волинські податківці донарахували майже 10 мільйонів гривень податків і штрафних санкцій.

Про це інформує управління оподаткування фізичних осіб обласної ДПА.

Щоб попередити випадки неофіційних виплат заробітної платні, підрозділи оподаткування фізичних осіб систематично проводять перевірки на дотримання податкового законодавства в оплаті праці.

Така пильна увага податківців до субєктів господарювання не випадкова. Порушення податкового законодавства податківці цього року встановлюють під час кожної перевірки.

Наприклад, із 68 перевірених субєктів господарювання немає жодного, де би податківці не зафіксували порушення законодавства. За наслідками перевірок донараховано 9 мільйонів 766 тисяч гривень податків і штрафних санкцій.

Окрім того, з початку року податківці виявили 673 неоформлених найманих працівників і легалізували 596,8 тисячі гривень виплаченої заробітної плати. Відтак, до бюджету надійшло 98 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб.

До державної реєстрації підприємницької діяльності та оподаткування залучено 403 громадяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus