USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко віддасть виборчі 600 мільйонів на армію

11 Червня 2014 08:31
Президент України Петро Порошенко доручив Кабміну спрямувати на забезпечення армії кошти, які були зекономлені завдяки тому, що президентські вибори відбулися в один тур.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

З огляду на те, що вибори відбулися без необхідності проведення повторного голосування, економія бюджетних коштів склала понад 600 мільйонів гривень. Зважаючи на це, Петро Порошенко пропонує Уряду направити зазначені кошти на фінансування військовослужбовців.

Зокрема, кошти ймовірно будуть витрачені на поліпшення озброєння особового складу, забезпечення українських солдатів засобами захисту, необхідною технікою тощо. «Пропоную підготувати та подати в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України законопроект щодо внесення змін до Державного бюджету України на поточний рік у частині спрямування невикористаних коштів, призначених для проведення позачергових виборів Президента України, на фінансування потреб Збройних Сил України», - йдеться у документі.

«Спрямування відповідного ресурсу на фінансування потреб Збройних Сил України, зокрема забезпечення необхідними матеріальними ресурсами та соціальний захист військовослужбовців, дозволить Міністерству оборони України вирішити низку актуальних завдань», - наголошує Президент.

Під час передвиборної кампанії Петро Порошенко неодноразово наголошував на необхідності економії бюджетних коштів на проведенні виборів. Він пропонував спрямувати їх на нагальні потреби держави, зокрема й фінансування ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus