USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Порошенко купив видання «Кореспондент»

13 Квітня 2011 12:58
Засновник KP media Джед Санден, президент UMH Борис Ложкін та засновник 5-го каналу Петро Порошенко повідомили про завершення переговорів із придбання акцій медіа-компанії KP media.

Як повідомляє 13 квітня газета Сегодня , Санден буде займати позицію виконавчого директора компанії. Він відповідатиме за стратегічний розвиток проектів KP media та редакційну політику.

Генеральним директором компанії залишається Віталій Гордуз. Кадрові зміни в редакціях проводиться не будуть. Нові акціонери KP media почали передбачені законодавством України процедури юридичного оформлення своєї участі в компанії.

«Ми тривалий час перебували в пошуку стратегічного інвестора, для якого медіа - бізнес, а не засіб політичного впливу. В особі UMH та Петра Олексійовича Порошенка ми знайшли таких інвесторів, які будуть розвивати бізнес-складову проектів KP media, не втручаючись у редакційну політику», - прокоментував угоду Санден.

Зі свого боку Порошенко заявив, що «для незалежних медіа дуже важливим є захист від поглинання політично заангажованими структурами, а така загроза для українських медіа існує. На жаль, сьогодні в Україні не поспішають авторитетні іноземні медіа-інвестори, які в наших реаліях могли б бути гарантами невтручання в роботу редакцій, а ті, які працювали в країні – йдуть».

«Для мене є честю, що до нашої команди приєднується колектив "Кореспондента", який відрізняється своєю об'єктивністю і абсолютно заслужено є одним з лідерів на медійному ринку України. Я зацікавлений в тому, щоб журнал і сайт Кореспондент розвивалися як об'єктивні ЗМІ з незалежними редакціями. У цьому їх сила і гарантія успіху», - зазначив Порошенко.

«Придбання KP media націлене на зміцнення лідируючої позиції UMH в українському сегменті Інтернету. Ми набуваємо одночасно частку ринку, сильні бренди та одну з кращих команд під управлінням досвідченого медіа-менеджера Джеда Сандена», - прокоментував президент United Media Holding Борис Ложкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus