USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Посадовця Маневицької виправної колонії взяли на хабарі

14 Лютого 2017 17:59
Посадовця Маневицької виправної колонії №42 на Волині затримали під час одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Сьогодні, 14 лютого, за сприяння адміністрації Маневицької виправної колонії при одержанні хабара викрили одного із заступників начальника установи виконання покарань.

Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав від одного із засуджених 4 тисяч гривень за підготовку документів на комісію по застосуванню заохочувальних норм щодо умовно-дострокового звільнення від відбування подальшого покарання.

При одержанні другої частини неправомірної вигоди обсягом 2 тисячі гривень горе-правоохоронця затримали в стінах виправної колонії, а гроші вилучили.

Триває досудове розслідування, проводяться невідкладні слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Турист Показати IP 14 Лютого 2017 19:01
Ржу... Нємагу... Корупціонерів, які беруть мільйонні хабарі не заарештовують і не судять, бо є чим поділитись, а просту людину "візьмуть" на копійках. Цікаво хто і для чого здав правоохоронця???!!! Хоча є й інша сторона - за корупцію і хабарі повинні відповідати всі незалежно від суми і величини махінацій.
олег Показати IP 14 Лютого 2017 20:08
тепер м**ора на нари до хлопців. хай поседить з тими кого охороняв! цікаво чи довго?
дай до олег Показати IP 14 Лютого 2017 21:29
нікоі посадки не буде, наведу приклад коли на маневицькому посту спіймали гаішників які конвеером брали хабарі (далекобійники,автобуси з остарбайтерами до росіі, лісокрадіі і т.д.) то при тих обємах щоденних хабарів отримали штраф від маневицького"гуманного" суду і скоро будуть на службі в "оновленій"поліціі
Перехожий Показати IP 14 Лютого 2017 21:14
якиїсь надто малий хабар. Щось в області почали часто ловити посадовців на хабарях. Але суми там щось надто малі. Можливо це хтось спеціально робить таку показуху? Щоб замилити очі людям.
Також до Перехожий Показати IP 15 Лютого 2017 19:42
"Галочка" для Маневицької ВК-42 проставлена. Тепер остальні житимуть спокійно. Маневицька ВК-42 - це жах. Гроші беруть всі і за все, проносять наркоту, телефони, гроші і т.д.
свій Показати IP 17 Лютого 2017 16:57
Начальник Маневицької ВК також хабарник.Крім того,що хабарник,та й ще із купленим дипломом.Сам він у тому навчальному закладі й дня не провчився.Та у нас, як завжди,на це чомусь не звертають уваги.
василь Показати IP 28 Серпня 2019 16:14
куди дивиться НАБУ СБУ ДБР коли нарешті звернуть увагу на цього хабарника із купленим дипломомю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus