USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Право будуватись у «Старому Луцьку» отримала мати депутата

9 Липня 2013 09:24
Фірма «Луцькміськбуд» планує побудувати житлово-офісний центр в історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк». Про це пише Мая Голуб з ІА «Рівненське агентство журналістських розслідувань» на сайті «CorruptUA», - інформують Наші Гроші.

Одним із засновників цієї фірми є екс-депутат Луцької міської ради (2006-2010) Тихін Павлюк.

Якраз під час його депутатства, у 2007 році, йдеться у повідомленні, міська рада затвердила проект землеустрою щодо відведення в оренду на 5 років земельної ділянки площею 0,077 гектара по вулиці Кафедральній, 13 для громадянки Марії Поцілуй, яка, за інформацією місцевого телеканалу, є матір’ю позафракційного депутата, голови ТОВ «Агропромислова група «Пан Курчак» Сергія Мартиняка.

Згодом Поцілуй передала ділянку в суборенду ТОВ «Луцькміськбуд» для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу.

Проект будівництва вже погоджений. Наразі процес зупинили для проведення археологічних розкопок. На вказаній ділянці фахівці виявили три підземелля, які датуються XVII століттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отто Показати IP 9 Липня 2013 10:51
Що це було??? Голос з минулого??? Цій "новині" вже майже рік!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus