USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Правоохоронець відсидить 5 років за вимагання 200 доларів

24 Березня 2017 17:41
Волинський правоохоронець відсидить за ґратами 5 років за вимагання і одержання неправомірної вигоди, інформують у прес-службі прокуратури Волинської області.

Прокуратура Волинської області домоглася реального покарання для правоохоронця-корупціонера.

Відділом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вимагання та одержання неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням наданої влади та службового становища слідчим слідчого відділу Луцького відділу поліції головного управління Національної поліції у Волинській області.

Правоохоронець 22 серпня 2016 року був затриманий під час одержання від громадянина 200 доларів США за закриття кримінального провадження.

Рішенням Луцького міськрайонного суду слідчого визнано виним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі

з позбавленням права 3 роки займати посади у правоохороних органах та конфіскацією половини належного йому на праві приватної власності майна.Окрім того, правоохоронця позбавлено звання "лейтенант поліції".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ще не зовсім свідоми Показати IP 24 Березня 2017 18:42
Гидко читати про наше неправосуддя. Оце принциповість та боротьба з корупцією. П"ять років позбавлення волі молодому хлопчині за три вечері в Курені чи Майдані.
Григорій до ще не зовсім свідоми Показати IP 24 Березня 2017 19:38
Закриті за бобло кримінальні справи, відкриті проти потерпілих теж за бобло, поломане життя таких же молодих і абсолютно невинних хлопців у яких такий мусорок буде вести справи. За хабар слідчим років по десять вечеряти і снідати потрібно "в Курені чи Майдані" а на менській зоні...
Григорій до ще не зовсім свідоми Показати IP 24 Березня 2017 19:58
Небезпечно вияляється вечеряти в Курені чи Майдані... А я чомусь думав що срок дають за зраду присязі... От такі лейтенантики починають з 200$ а потім апетити виростають і з будь якої справи 15 000...
Просто до Григорій Показати IP 25 Березня 2017 07:13
Ти дурак насправді. Ти докажи що Яник винен, Пороха посади, пьяних малолєток, які до смерті ізбивають дітей-ось за таке садити треба, а не за 200$
Григорій до Просто Показати IP 27 Березня 2017 11:20
ти хоча б в школі 2 класи закінчило? грамотій ....
Анонім Показати IP 24 Березня 2017 18:46
Отак...З грязі-в князі...З ментів-в бандюки. :)
lgor Показати IP 24 Березня 2017 19:40
начальника архбудконтролю за 80 тис баксів чи облспоживспілки за 35 тис баксів, чи СБУ шника якого тіпа зловили біля Там Таму чи заступника якоїсь такої модної контори по хороні праці що зловили пару місяців назад ніхто не посадив і не посадить. Вони відстегнули трохи прокурору , трохи судді і дальше працюють, Побачим чи буде сидіти начальник слідства міста Карпук О, якого зловили пору днів назад за 2000 баків. Вони сажають тільки дрібязок для статистики, а жирні акули з ними діляться
Сірога Показати IP 25 Березня 2017 00:11
Книша Сергія (начальника реєстраційної служби) зловили на хабарі в 2 000 $. Як покарання лише - штраф...10 000 з копійками...А тут за 200$ - 5 років тюрми...Не захищаю молодого поліцая, але треба й суддів трохи садити за нерівнозначні вироки!!!
китаєць Показати IP 25 Березня 2017 06:55
Из рубрики "Жизнь совковая бессмертна".
Вікінг Показати IP 25 Березня 2017 17:09
Для особливо обдарованих. Подивіться градацію в ККУ щодо розмірів хабару (неправомірна вигода по-новому). Так от, що ти взяв 10000 грн. що 1000000 грн - однаковий розмір. Ніхто не задавав питання чому? Я відповім. Щоб дрібних виконавців брудної роботи при нагоді можна було легко злити. Ви думаєте гроші ніхто зараз НАЗК, СБУ, поліції, прокурорам та суддям не дає за помякшення покарання? Наївні. Хлопця жаль. По дурості а получить строк реальний. А Насіро нас всіх наї....в як міг і що? А на таку суму, що нам і не снилася. Дрібну рибу завжди легше зловити ніж велику. І ще скажу свою думку. За такого розміру хабар - потрібно просто штрафувати в 10 кратному розмірі від суми хабара і все. При повторі в 20-кратному. І це вирішить проблему і життя людині не зламає. Просто коли пяне ху....ло збиває і калічить людей, або насмерть а потім в суді каже: не піл я, бєс папутал, без машіни прападу і йому дають випробувальний строк і не забираються права.... то мене просто верне. І проблема тут не в судах, я вам скажу. А в кривих законах. Бо суди керуються ними в першу чергу. Дармоїди у ВР тільки вміють приймати популістськи закони, а за 3 роки реального дієвого законодавчого механізму ніхто не ввів із них. Подумайте люди добре, так, слідчий взяв гроші і винен. Але не 5 років. Не прирівнюйте його до відморозка з 3 проміле під 90-100 км по місту на джипі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus