USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Правильні» слухання щодо «Західінкомбанку» відбудуться у Луцьку

28 Жовтня 2013 12:08
Слухання щодо повернення боргів та депозитних вкладів «Західінкомбанку» відбудуться 31 жовтня.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 28 жовтня, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

«Зараз взялися за «Західінкомбанк» наші депутати, на сесію ставлять питання. Я доручаю провести правильні слухання 31 жовтня, запросити працівників банку зі зворотною інформацією, хто з наших правильних людей є найбільшим боржником банку. Пробували на мене перевести стрілки після багаторічних судів. Коли я повернувся сюди, «Західінкомбанк» вже почив в Бозі. Я його історію вивчав в Азербайджані. Клімчук каже ще раз – після першого судового рішення мене не тривожити, за окремими винятками», - повідомив Борис Клімчук.

Він розповів, що єдиним механізмом впливу на суддів, яким він володіє, є аргументований лист у вищу кваліфікаційну комісію суддів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 28 Жовтня 2013 15:33
Ну звісно, Бориска проти своїх кормильців не піде. Проти пенсіонерів - да, а проти кормильців то навряд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus