USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прояв доброти у луцькій школі

7 Квітня 2014 08:00
Дві небайдужі учениці Луцької школи № 10 вирішили присвятити себе благородній справі. Дівчата почали збір коштів для Луцького навчально-реабілітаційного центру та започаткували акцію «Радість дитинства – вільні рухи», - про це дівчата повідомили до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини, аби ще більше небайдужих могли долучитися до доброго діла.

«Такий задум у мене був ще давно, проте не траплялося гарної нагоди. Але саме зараз я зрозуміла, що час настав»,- розповідає одна із ініціаторок дійства Вітковська Мар’яна.

Акція розпочалася ще 1 лютого та триває досі. Усі кошти будуть витрачені на закупівлю іграшок для діток-логопатів із Луцького навчально-реабілітаційного центру. Цього року тут навчається 292 дитини, кожна з яких хоче повноцінно радіти життю.

«Із загальноосвітніх закладів іще ні разу не приходили школярі із пропозицією зібрати кошти для наших учнів. Але ми завжди раді бачити ініціативних людей у нашому закладі», - говорить директор центру Леся Іванівна.

Дівчата щотижня роздають листівки у школі, аби всі були ознайомлені та могли долучитися до збору коштів. Їх тішить те, що не тільки учні, а й учителі та технічний персонал намагаються зробити свій внесок, допомогти діткам та довести, що милосердя – одна з найважливіших рис у людини.

«Наразі ми ще не зібрали достатньо коштів. Тож ми плануємо продовжити акцію до початку травня, аби ми могли купити такі апарати для більшої кількості дітей», - ділиться активістка Аліна Дзюбко.

Дівчата просять долучатися до акції учнів інших шкіл, батьків та вчителів, адже з їхньою допомогою вони зможуть подарувати усмішку та радість малечі. Для участі у зборі коштів можна завітати у НВК № 10, що знаходиться на вулиці Ветеранів 5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus