USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прокуратура Волині шукає 9 мільйонів кіотських грошей на школу

2 Жовтня 2013 09:34
Прокуратуру Волині просять перевірити законність використання 9 мільйонів гривень, виділених за Кіотським протоколом на Цуманську ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Про це йдеться у депутатському зверненні обранця Волиньради Петра Бущика, – повідомили IA ZIK у прес-службі депутата.
Бущик стверджує, що перед початком 2013/2014 навчального року до нього звернулись вчителі Цуманської ЗОШ І-ІІІ ступенів з проханням перевірити обґрунтованість використання коштів, що були скеровані в їхню школу, як переможницю всеукраїнського конкурсу.
«Під час пленарного засідання чергової 19-ої сесії Ківерцівської районної ради 05.09.2013 року група вчителів, у присутності завідувача Ківерцівської райдержадміністрації, знову висловили своє занепокоєння використанням коштів, направлених в школу, та рівнем підготовки приміщення школи до 2013/2014 навчального року.
Встановили, що у 2012 році на Цуманську ЗОШ І-ІІІ ступенів за Кіотським протоколом виділені кошти в розмірі понад 9 мільйонів гривень», – йдеться у зверненні.
Депутат переконує: «В школі проводяться ремонтні роботи, але візуально оцінюючи розмір та обсяги виконаних робіт, вартість цих робіт далеко не відповідає розмірам виділених коштів. Крім цього, керівництво школи не володіє інформацією про те, хто є виконавцем (підрядником та субпідрядником) будівельних робіт, які саме роботи проводяться, який вони стосунок мають до коштів, виділених за Кіотським протоколом, з яких матеріалів, вартість цих робіт тощо».
«Наведене дозволяє зробити припущення про можливе нецільове використання коштів та інші зловживання під час оприбуткування виділених коштів», – зазначає Бущик у зверненні.
Депутат попросив прокурора Волині Андрія Параку перевірити цільове використання коштів, виділених на Цуманську ЗОШ І-ІІІ ступенів, дотримання законності при цьому та виявлення фактів можливих зловживань під час оприбуткування зазначених коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 2 Жовтня 2013 11:01
Прокурор краще розібралась з збанкрутілим "Західінкомбанком", який вкрав 340 млн. гр. вкладників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus