USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прокуратура «взялася» за військове містечко на Волині

9 Серпня 2013 13:05
Прокуратура Західного регіону України ініціювала службове розслідування та перевірку Волинською прокуратурою фактів порушень земельного законодавства, поінформували у прес-службі прокурора Західного регіону України.
Згідно з інформацією Головного управління Держземагенства в області відбуваються порушення під час постійного користування військовою частиною А2331 земельною ділянкою військового містечка № 14.
У повідомленні йдеться, що територія Володимир-Волинського військового полігону, загальною площею 6427 гектарів, перебуває у занедбаному стані. На земельних ділянках військового полігону здійснюється незаконне видобування корисних копалин місцевого значення, тобто піску, розміщуються несанкціоновані сміттєзвалища.
Водночас, у декількох місцях на території військового полігону знаходяться численні незаконні землекористування. Вказані порушення вимог земельного законодавства призводять до забруднення та псування земель оборони.
Згідно статті 20 частини 1 пункту 3 Закону України «Про прокуратуру» командуванню 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України та керівництву Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління призначено здійснити службове розслідування, згідно з інформацією Головного управління Держземагенства в області.
ЧИТАТИ ЩЕ: «ХАЛЯВНИЙ» ПІСОК - ТІЛЬКИ У ВІЙСЬКОВИХ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus