USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Прокуратура знайшла порушення у тендері

3 Листопада 2011 18:45
Прокуратура Луцька винесла протести на рішення тендерного комітету управління освіти Луцької міської ради, згідно з якими було закуплено 211 тонн картоплі за ціною 2,42 грн/кг. Також правоохоронці скерували постанови про порушення дисциплінарних проваджень стосовно членів тендерного комітету. Про це йдеться у відповіді прокурора Луцька Сергія Даніліна від 26 жовтня 2011 року депутату Луцької міськради Олені Голєвій.
«В ході проведеної перевірки встановлено, що в порушення вимог ст. ст. 3, 28, 29, 30 Закону України «Про здійснення державних закупівель», члени тендерного комітету управління освіти Луцької міської ради не здійснили належним чином перевірку та вивчення поданої тендерної документації учасників тендеру, не дали їй належної неупередженої оцінки, при наявності підстав не відхилили пропозицій ПП Дідух С.М. та ПП Коваленко В.І. та згідно протоколу від 15.09.2011 прийнято рішення про визнання пропозиції ПП Коваленка В.І. найбільш економічно вигідною», - йдеться у відповіді прокуратури.
Отож, прокуратурою Луцька за наслідками перевірки винесла протести на рішення тендерного комітету від 14 вересня 2011 та рішення від 15 вересня 2011 року.
«Крім того, стосовно членів тендерного комітету Луцької міської ради порушено дисциплінарні провадження. Постанови про порушення дисциплінарних проваджень направлені для розгляду Луцькому міському голові та начальнику управління освіти Луцької міської ради», - зазначив у своїй відповіді Сергій Данілін.
Жодного слова про порушення чи відмову у порушенні кримінальної справи за даними фактами не сказано.
Нагадаємо, що тендерний комітет управління освіти Луцької міської ради 15.09.2011 акцептував пропозицію підприємця Коваленка В.І. на постачання для дитячих садочків міста 211 тонн картоплі за ціною 2,42 грн/кг. журналісти газети «Хроніки Любарта» виявили, що довідки СЕС підприємців Коваленка та Дідуха на відповідну партію картоплі не відповідали умовам тендерної документації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Здрасте Показати IP 3 Листопада 2011 20:01
Лучику респект!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus