USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Протести на Майдані влаштували директори ринків і великий бізнес, - Бродський

29 Листопада 2010 08:06
Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявляє, що інспіраторами акцій на Майдані є директори ринків, а, можливо, і великий бізнес.
Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі, - пише «Українська правда» .
Бродський вказав, що з 1998 не піднімався платіж з єдиного податку.
"Найперше кодекс вдарив по оптимізаторах. І я знаю, що всі акції провокують господарі ринків. Вони розуміють, що настав їх час, що до них прийдуть", - сказав Бродський.

Він зазначив, що на місці влади він навів би порядок з директорами ринків, "які влаштовують побори з тих, хто торгує на ринках".

"Це протест власників великих магазинів, які використовують єдину систему для оптимізації, це протест великих оптових торговців, контрабандистів, але не маленьких підприємців. Їм кажуть: "Не платіть нам 2 місяці платежі, але йдіть на Майдан", - зазначив голова Держкомпідприємництва.

За словами Бродського, великий бізнес дає 98% у бюджет. Малий бізнес дає лише 2,5 мільярди гривень, а великий - більше 448.

Він також сказав, що на зустрічі з підприємцями його просили "закрити єдину систему", бо це недобросовісна конкуренція.

Бродський також запевнив, що вони займалися "вбивством оптимізаційних схем великого бізнесу". "Що ми змогли провести через Верховну Раду, те пройшло", - зазначив він.

"Найбільший удар цим кодексом ми завдаємо по оптимізації великого бізнесу. І я вам скажу, що, можливо, і великий бізнес спонсорує деякі акції", - наголосив Бродський.

Серед ліквідованих схем "оптимізації" він назвав оптимізацію податку на додану вартість, через яку країна щомісяця втрачала 3 мільярди.

"Наступною діркою було повернення ПДВ на ліс, металобрухт, зерно, шкури великої рогатої худоби. Ми все це убили", - сказав Бродський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
goodok Показати IP 29 Листопада 2010 09:31
бидло-вбивця-бродський, як стає відомо з цієї= статті і з цим фото, підносить кодекс в ранг меча справедливості, інструмента боротьби з ВЕЛИКИМ БІЗНЕСОМ! Маленька математика для тямущих:448 мільярдів - надходження від великого бізнесу, як каже бродський, але ж кодеком для цього великого бізнесу зменшено ПДВ з 20% до 17%, якщо брати до уваги частку ПДВ у надходженнях від бізнесу, то приблизно мільярдів 10 зекономить цей ВЕЛИКИЙ БІЗНЕС після прийняття кодексу. Де логіка, держиморда? Вбивця оптимізації! КЛОУН! ДОСИТЬ РОЗВОДИТИ НАРОД! ВИ ВБИВАЄТЕ СЕРЕДНІЙ КЛАС, вільних людей, які не боятсья звільнень і терору влади, бо їм нема вже шо втрачати!
VSC Показати IP 29 Листопада 2010 10:04
И этот человек учит нас жить? Сам с начала 90-х годов занимался валютными махинациями, теневой прихватизацией и рейдерством, а теперь он белый и пушистый. Чья б корова мычала...
Helge Показати IP 29 Листопада 2010 10:34
"Убийство" малого бизнеса никак не связано с экономикой - пусть Мойша не трандит. Убивая малый бизнес нынешняя власть пытается ликвидировать протестную базу, которая никогда не смириться с тем, что готовят эти временщики с тройным гражданством для НАШЕЙ страны - новый Трудовой и Жилищный Кодексы должны законодательно закрепить эту двадцатилетнюю "лафу" для этой кучки мракобесов и официально закрепить статус безмолвного быдла для украинского населения.... Только клинические безграмотные идиоты с липкими ручонками и израильскими паспортами в кармане, вроде Бродского, могут думать, что им дано победить законы диалектики жизни))) - Будут еще они утекать из НАШЕЙ страны наперегонки ))))
скептик Показати IP 29 Листопада 2010 12:29
Большинство рынков взымают плату на месяц вперёд.Зачем закрывать рынки,если для акций протеста нужны банальные денежные знаки.Значит акции организованы теми,кому наплевать на заработок предпринимателей.А супермаркеты накосят,пока рынки тупят.
Волиняка Показати IP 29 Листопада 2010 12:41
Бродський-брєд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus