USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Проти посадовців Волинської ОДА порушили карну справу

19 Серпня 2011 13:09
Проти службових осіб Головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації прокуратура порушила кримінальну справу.
Про це повідомили в управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.
Як з’ясували правоохоронні органи, у 2007 році ці посадовці без проведення тендеру закупили за завищеними цінами мінеральні добрива.
У результаті протиправних дій державі завдали збитків на суму понад 106 тисяч гривень.
Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 367 – службова недбалість – Кримінального Кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Посраждала від Чорнобильської катастрофи ІІІ категорії Показати IP 19 Серпня 2011 14:59
Правильно, не одну кримінальну справу треба порушити!Нехай перевірять заодно, куди діваються безкоштовні путівки та та компенсація на оздоровлення та інші соціальні виплати для постраждавчих від Чорнобильської аварії в районах та селах.Посадові особи, мабуть в Криму яйка гріють за наш кошт!А нам на місцях байки розказують, що немає коштів!СБУ на перевірку по всих районах!!!
хххннн до Посраждала від Чорнобильської катастрофи ІІІ категорії Показати IP 19 Серпня 2011 22:50
Правильно і почати з Горохівського та Володимир Волинського, кажуть там надзвичайно цікаво допомоги призначаються, одна співробітнику соцзабезу, інші місяці людині. А то скоро і інші райони на примітку візьмуть.
Знаюя як це робиться. Береться постраждалий. Такий, як Ви, але без бажання кудись їхати і з бажанням отримати часткову грошову компенсацію за путівку. Та з вмінням тримати язика за зубами. На його документи та довідки робиться путівка. Потім ті самі посадовці знаходять клієнта, готового заплатити та поїхати. Сплачені кошти ділять між собою чорнобилець та посадовець. "Вартість" путівки для "клієнта" коливається в залежності від пори року, коли він звернувся. Навесні це менша сума, влітку - більша, так як "клієнтів" більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus