USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прибутки нововолинських прокурорів у 2014 році

8 Червня 2015 07:00
Оприлюднені прибутки нововолинського міського прокурора Олександра Шпоти та його заступника Юрія Сєчки.

Ознайомитися з власноручно заповненими державними службовцями офіційними бланками декларацій про доходи пропонує нововолинський журналіст, голова ГО «Україна + Польща» Анатоль Бідзюра.

«Останнім часом я дещо спеціалізуюсь по деклараціях доходів державних службовців найвищого рангу. Теми, як правило, дуже цікаві і повчальні на тлі можливих невідповідностей офіційно задекларованих розмірів прибутків та способу життя чиновників у розкошах і комфорті. Та імовірно, записаного на близьких родичів рухомого і нерухомого майна декларантів», - написав Анатоль Бідзюра.

Інформацію про прибутки прокурорів, з зі слів журналіста, надав йомузаступник обласного прокурора Олександр Сліпчук, (колишній міський прокурор Нововолинська).

ОЛЕКСАНДР ШПОТА, ПРОКУРОР НОВОВОЛИНСЬКА

У порівнянні із 2013 роком зарплата дещо зменшилась із 144,5 тисячі гривень до 138,6.

У дружини прибуток у вигляді заробітку збільшився із 31, 3 тисячі гривень до 35,7.

Два авто.

Земельна ділянка та ж сама – 12,56 сотих гектара. Квартира чи будинок (не вказано) - 94 метри квадратних, як і минулоріч. Місцезнаходження житла – невідоме. Вкладів у банках про чорний день – 0. Витрат на обслуговування вищевказаного майна - 0.



ЮРІЙ СЄЧКА, ЗАСТУПНИК ПРОКУРОРА НОВОВОЛИНСЬКА

Зарплата, відповідно до 2013 року, збільшилася із 130,2 тисячі гривень до 133,6.

У членів родини прибуток склав – 33,2 тисячі гривень. (31,29 – у 2013 році)

Автомобілів – 0. Земельних ділянок – 0. Дві квартири (місцезнаходження не вказане) – 57 метрів квадратних і

18 метрів квадратних, відповідно. Вкладів у банках – 0. Витрати на обслуговування – невідомі. Фінансові зобов’язання декларанта і членів родини – див. декларацію.



«Думаю, моїм читачам буде цікаво ознайомитися із розмірами статків міських прокурорів Нововолинська на тлі їхніх особистих досягнень в ударній правоохоронній праці на благо процвітання територіальної громади Нововолинська без корупції, крадіжок бюджетних коштів, комунального майна та поборів у ЦМЛ, школах і ДДУ», - пище Анатоль Бідзюра.

Насамкінець Анатолій Бідзюра додає іще й доходи нашого нового прокурора Волині Дмитра Чепіжака, за 2014 рік, надані йому сайтом «4 Влада».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 8 Червня 2015 09:20
Нехай Сліпчук ще свою покаже, перший хабарник на Волині
Анатоль_ Показати IP 8 Червня 2015 09:56
У Нововолинську ще окуляри з кінотеатру виносять деяки спритники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus