USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Роботодавцям Волині донарахували 11 мільйонів податків

5 Липня 2010 12:20
Із початку року після заслуховувань на засіданнях комісій при органах місцевої влади 132 роботодавці погасили заборгованість із виплати заробітної плати в сумі 5,6 мільйона гривень та сплатили до бюджету майже мільйон гривень податку з доходів фізичних осіб.

Про це інформує управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області.

Роботодавців, які заборгували заробітну плату чи допускали порушення податкового законодавства, теж заслуховували на засіданнях комісій. Як наслідок, 228 роботодавців підвищили рівень виплати заробітної плати. А бюджет додатково поповнився на 104 тисячі гривень від сплати податку з доходів фізичних осіб.

Перевіривши понад вісімдесят підприємств і підприємців на дотримання податкового законодавства, волинські податківці виявили порушення в усіх випадках.

«Подвійна бухгалтерія, безпідставні виплата позик, надання матеріальних і соціальних благ та «тіньові кошти» – типові порушення податкового законодавства у сфері оплати праці. За наслідками наших перевірок донараховано 11,2 мільйона гривень податків і штрафних санкцій. До бюджету вже сплачено майже півмільйона гривень», - розповідає начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області Людмила Арендарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus