USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Санаторій «Лісова пісня» просить гроші на реконструкцію котлів

3 Листопада 2015 16:01
Твердопаливні котли, якими опалюється приміщення санаторію, задля економії коштів планують переобладнати. Однак, фактично виділити на це гроші мають депутати обласної ради нової каденції.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії обласної ради сьогодні, 3 листопада.

Як повідомив директор санаторію Віктор Карпук, три котли в санаторії з газових переобладнали на такі, які опалюються торфокрошкою. Але й це для санаторію затратно – адже одна вантажівка палива разом з транспортуванням коштує 20 тисяч гривень. Один із трьох котлів вдалося перевести на опалювання щепою. Для переведення ще двох санаторіїв потрібні кошти.

Однак є проблема: кошти мають виділятися сесійним рішенням, а стара каденція уже не збереться. І невідомо, коли збереться й розпочне роботу нова каденція депутатів облради. Власне, каже директор санаторію, підприємство сплатило 350 тисяч податку з прибутку, з цієї суми просили повернути «Лісовій пісні» 15%, які можна було б використати на реконструкцію котлів.

Врешті, депутати підтримали пропозицію виділення коштів для санаторію. Однак приймати рішення щодо цього повинна буде нова каденція депутатів обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кук Показати IP 3 Листопада 2015 16:20
А що, потаємні кімнати на котли не заробили?
Анонім Показати IP 3 Листопада 2015 17:26
звідкі взялися газові котли коли вшацьку газу от родясь небуло чи карпук за гроші зпотаємних кімнат в санатоорій провів таємно
мельниківець Показати IP 3 Листопада 2015 18:32
Нехай Карпук не виписуе торфокрошку брикетом(тобто дорожще на гривень500 за тону) то хватить грошей і на котли.Ото наглість!!!
Анонім Показати IP 4 Листопада 2015 07:01
Санаторіі повинні заробляти гроші, а зароблені- повинні депонувати на витрати /типу котлів/, де сучасні менеджери і в медицині також!!!!!!
Анонім Показати IP 4 Листопада 2015 11:19
Итак, переводим отопление санаториев на дрова. Когда очередь дойдет до жилых домов? Правда возникает естественный вопрос - на сколько вам хватит растущего на Волыни леса?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus