USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинський санаторій «Лісова пісня» – серед найкращих реабілітаційних закладів України

24 Лютого 2020 10:42
Рішення про реконструкцію басейну в санаторії «Лісова пісня» цими днями ухвалили у Мінрегіоні. З ініціативи обласної влади проєкт включено до переліку об'єктів, що фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку.

Відтак, роботи з реконструкції лікувального корпусу №4 з басейном, спортзалом та галереєю можуть розпочатись вже цьогоріч, йдеться у відеосюжеті Першого, інформує Район.Шацьк.

До слова, санаторій «Лісова пісня», що в селі Гаївка Шацького району, понад пів століття приймає пацієнтів та відпочиваючих у своїх стінах. За такий тривалий період, ясна річ, аби бути на плаву, санаторію необхідно осучаснювати матеріально-технічну базу та постійно проводити ремонтні роботи.

Директорка оздоровниці Руслана Дибель зазначає, що певні речі виходить робити власними силами, проте є потреби, які санаторій не в змозі, як то кажуть, потягнути. До прикладу, басейн, про будівництво якого йдеться, стане частиною єдиного реабілітаційного комплексу установи, адже саме фахова повноцінна реабілітація – це те, що вирізняє «Лісову пісню» з-поміж подібних закладів.

«Люди, які безпосередньо пролікувалися у лікарні після інфаркту, інсульту, проопероввані після травми чи мають якісь ревматологічні захворювання, цукровий діабет, сьогодні мають право приїхати в санаторій та після важкої хвороби пройти реабілітацію», – розповідає Руслана Дибель.

Важлива річ, що така реабілітація наразі є безкоштовною, адже фінансується за рахунок коштів Фонду соціального страхування.

«Кожен, хто працює офіційно та сплачує внески до Фонду соцстраху, має право на цю безкоштовну реабілітаційну путівку», – зазначає директорка санаторію.

Реабілітаційний потенціал санаторію є величезний. Реабілітаційні відділення тут працюють уже близько 16 років. Завдяки чудовим спеціалістам та відповідній матеріально-технічній базі реабілітація тут дає унікальні результати.

«Лісова пісня» вирізняється з подібний установ своїм спектром послуг та можливостей. Зокрема, саме тут пацієнти можуть пройти процедуру підводного скелетного витяжіння хребта, скуштувати екологічно чисті трав'яні чаї.

За відгуками пацієнтів, санаторій «Лісова пісня» увійшов до п'ятірки найкращих реабілітаційних центрів України. Приїжджають сюди з різних куточків держави та зарубіжжя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus