USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Серед українських тролейбусників найбідніші – луцькі

19 Травня 2010 10:18
За інформацією уряду, найменший відсоток розрахунків із підприємствами електротранспорту в Україні становить по місцевих бюджетах Волинської (22,1%), Хмельницької (27,9%), Кіровоградської (29,1%), Івано-Франківської (30,4%), Черкаської (36,5%) і Тернопільської (37,5%) областей.

Про це повідомляє Департамент інформаційної політики Луцької міськради.

У загальній структурі розрахунків із транспортними підприємствами питома вага розрахунків за пільговий проїзд електротранспортом становить 50,7 відсотка. Саме через недофінансування, а відтак невиплату заборгованої зарплатні єдине в області Луцьке підприємство електротранспорту страйкує вже тиждень.

За перший квартал 2010-го субвенція на надання пільг із послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг та компенсацію за пільговий проїзд профінансована у пропорціях: 41,5% – розрахунки з підприємствами електротранспорту за протокольними схемами, 32,7% – грошима.

На думку Мінфіну, невиплати у повному обсязі зумовлене тим, що комунальні підприємства електротранспорту не проводять належну роботу з оформлення протоколів-погодження на проведення розрахунків, згідно із затвердженим механізмом.

Уряд доручив владі вжити заходи із належного оформлення відповідних протоколів і спрямування частини субвенції, перерахованої Державним казначейством у квітні грошовими потоками. Це потрібно для погашення кредиторської заборгованості перед підприємствами електротранспорту, яку неможливо погасити розрахунками за вказаним механізмом.

Зазначені кошти доручено спрямувати підприємствам-надавачам послуг на виплату заробітної плати з нарахуваннями, платежів до бюджету і соціальних фондів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus