USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахтарі Нововолинська можуть залишитись без зарплати

23 Червня 2008 23:27
Під час наради у голови облдержадміністрації Миколи Романюка начальник головного управління праці Володимир Кец прозвітував про стан заборгованості із заробітної плати у області. За його словами, наразі існує загроза невиплати травневих зарплат шахтарям області, - повідомляє 23 червня репортер «Волинських Новин».
У структурі загального боргу 72% припадає на економічно активні підприємства області. Значна їх частка, а це понад половину, - на вугільні підприємства Нововолинська. Найбільше невиконання графіку погашення заборгованості допустили вугільні підприємства області, - зазначив пан Кец.
За словами начальника головного управління праці Володимира Кеца, на сьогодні заборгованість оплати праці на шахтах відсутня, - зарплата за квітень у повному обсязі виплачена у першій декаді червня. Наразі ж існує загроза невиплати травневої заробітної плати гірникам, - додав пан Кец.
Заступник глави ОДА Василь Байцим наголосив на доцільності послідовності дій у ситуації, коли виникає заборгованість із зарплати. Як він зауважив,у такому випадку виникає потреба відкриття кримінальної справи та звільнення з посади керівників, які причетні до порушення чинного законодавства.
Довідково:
За уточненими даними на 1 червня 2008 року загальний обсяг заборгованості з виплати получки в області становив майже п'ять мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus