USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ще дві земельні ділянки виділять сім’ям загиблих воїнів в АТО в Луцьку

11 Лютого 2015 17:34
Одну земельну ділянку під будівництво, іншу - під сад пропонують виділити члени земельної комісії Луцької міської ради. Вони знаходяться на межі міста в районі вулиці Гущанська.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 11-го лютого.

Зі слів начальника управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергія Шабали, всі необхідні документи члени сімей загиблих воїнів в АТО представили.

«Є дві заяви, усі необхідні документи. Ми пропонуємо їм земельні ділянки, які не оформлені, знаходяться під городами в районі вулиці Гущанська на межі міста», - пояснив земельник.

Члени профільної комісії ухвалили надати землі й рекомендують затвердити відповідні проекти рішення під час сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, що земельні ділянки просять мати загиблого Віра Курук та дочка загиблого Юлія Помінкевич.

Нагадаємо, в останню путь провели лучанина Сергія Куруку, якого вважали зниклим безвісти. Також волиняни прощалися із Сергієм Помінкевичем (31.07.1977 року народження).

Раніше шістьом родинам загиблих у зоні АТО лучан виділили земельні ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вдв Показати IP 11 Лютого 2015 18:24
оцiнка життя людини - земельна дiлянка, я за 10 га в центрi Кiева не хочу, краще в селi в землi колупатись але бути живим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus