USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Допомогу родинам волинських військовослужбовців можуть збільшити

28 Липня 2014 13:53
Інформацію про потреби родин військовослужбовців-волинян, які воюють або загинули в зоні АТО, планують систематизувати.

Про це під час оперативної наради 28 липня повідомив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

З його слів, інформація, яку надали йому про допомогу сім’ям військовозобов’язаних, особливо рідним тих, хто загинув у зоні АТО, загальна та містить мало конкретики. Тому він дав доручення головам райдержадміністрацій, мерам міст здійснити аналіз за допомогою військових комісаріатів та оновити списки людей. У рамках підготовки матеріалів, він закликає викласти всю інформацію стосовно родин військовослужбовців, їхніх потреб. Для виконання завдання працівники апарату ОДА, голови РДА та мери міст отримали два дні.

Планують сформувати загальний перелік питань та проблем, обговорити їх, порадитися із депутатами облради та, у разі потреби, винести на найближче засідання Волиньради питання про збільшення допомоги родинам військовослужбовців. Як наголосив голова облдержадміністрації, з точки зору мобілізаційної та оборонної роботи, питання номер один – увага до людей, члени сімей яких воюють, лікуються чи віддали своє життя за Україну.

Нагадаємо, що сьогодні, під час оперативної наради повідомили про двох загиблих у зоні АТО волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Можуть Показати IP 28 Липня 2014 14:57
Можуть збiльшити, а можуть i не збiльшити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus