USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ще одне підприємство на Волині визнали банкрутом

1 Травня 2013 16:54
Ліквідаційну процедуру у справі про банкрутство Спільного українсько-російського аграрного товариства з обмеженою відповідальністю «Рожищенський комбікормовий завод» за заявою Дочірнього підприємства «Агроцентр Єврохім-Україна» розпочали згідно з постановою Господарському суді Волинської області.
Про це інформує «Під прицілом».
Ще у 2012 році ухвалою господарського суду Волинської області введено процедуру санації боржника – спільного українсько-російського аграрного товариства з обмеженою відповідальністю «Рожищенський комбікормовий завод». Керуючим санацією СУРА ТОВ «Рожищенський комбікормовий завод» тоді призначили керівника підприємства Євгена Дємакова.
Через деякий час ухвалою господарського суду затвердили план санації СУРА ТОВ «Рожищенський комбікормовий завод». А уже цього року продовжили процедуру до 22 березня 2013 року.
Однак, через декілька місяців голова комітету кредиторів боржника подав клопотання про припинення процедури санації СУРА ТОВ «Рожищенський комбікормовий завод» і попрохав про відкриття ліквідаційної процедури й визнання боржника банкрутом. Окрім того, голова комітету кредиторів боржника хоче призначення іншого арбітражного керуючого, мотивуючи це тим, що план санації боржника не виконується.
Керуючий санацією СУРА ТОВ «Рожищенський комбікормовий завод» Демков також надіслав на адресу суду клопотання, в якому просить продовжити термін санації боржника. Мовляв, він виконав вимогу суду щодо зобов’язання показати звіт про свою діяльність комітету кредиторів і призначив відпвідне засідання, та у визначений день на нього не прийшли члени комітету кредиторів.
А згідно з чинним законодавством термін санації боржника – 18 місяців, який у випадку «Рожищенського комбікормового заводу» закінчиться в липні цього року.
Тож, суд постановив припинити процедуру санації спільного українсько-російського аграрного товариства з обмеженою відповідальністю «Рожищенський комбікормовий завод», визнати підприємство банкрутом і відкрити ліквідаційну процедуру терміном один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ugg boots black frid Показати IP 1 Грудня 2013 02:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus