USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Що відбувається з пожертвами на українську армію

16 Квітня 2014 13:35
Верховна Рада України ухвалила постанову "Про режим використання грошових благодійних пожертв на матеріально-технічне та медичне забезпечення Збройних Сил України".

За таке рішення проголосували 230 народних депутатів, передає УНІАН.

Як повідомляється, постановою передбачено, що обслуговування руху коштів, що надходять від фізичних та юридичних осіб на рахунок Міністерства оборони України як грошові благодійні пожертви для забезпечення бойової, мобілізаційної готовності, боєздатності і функціонування Збройних сил України, здійснюється Державною казначейською службою України з урахуванням таких особливостей: режим витрачання коштів (із застосуванням державних тендерів чи без такого режиму) встановлюється керівником Міністерства оборони України чи уповноваженою ним особою.

Крім того, у постанові йдеться, що платіжні доручення на витрачання коштів подаються Державною казначейською службою за підписом керівника Міністерства оборони України чи уповноваженої ним особи.

Також постановою передбачається, що з метою ефективного витрачання коштів та надання можливості громадськості здійснювати контроль за таким витрачанням Міністерство оборони України щомісячно оприлюднюватиме на своєму офіційному сайті інформацію про використані кошти із зазначенням загального обсягу витрачених грошей, вартості конкретних закупівель, їхніх обсягів за кожною позицією та головних якісних характеристик; щоквартально публікуватиме на своєму офіційному сайті зведену інформацію щодо використаних коштів за напрямками (харчування, техніка, запасні частини, мастильні матеріали тощо).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
смс Показати IP 16 Квітня 2014 17:06
сколько смс надо послать, чтобы выкупить бмп про-нные сегодня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus