USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скарби на кілька мільйонів: у Києві виявили квартиру Азарова

8 Грудня 2016 20:27
Київські поліцейські у Дарницькому районі виявили квартиру із речами колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

"Квартира-склад, набита господарськими сумками з коштовними речами та творами мистецтва, знаходилась у Дарницькому районі столиці. Поліцейські натрапили на неї під час відпрацювання. Отримавши усі дозвільні документи, оперативники разом із адвокатом зайшли у квартиру", - повідомив на своїй сторінці у соцмережі т.в.о. глави Нацполіції Вадим Троян.
Як зазначається, десятки ікон та релігійних книг, датованих 19 століттям, оригінали (відповідно до висновків експертів) творів живопису Іллі Рєпіна, Василя Тропініна та Нікоса Сафронова. А ще столове срібло, пам’ятні монети, нагородна зброя з дозволами на ім’я «прем’єра-втікача» і навіть козацька шабля.

Окрім того, згідно з повідомленням, у квартирі були знайдені нагороди та привітання від керівництва РФ, які "політемігрант-невдаха отримував навіть під час трагічних подій Революції Гідності".

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, вартість предметів, вилучених у квартирі Азарова, попередньо оцінюють у п’ять мільйонів доларів США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
000 Показати IP 8 Грудня 2016 20:48
Усього на пару мільйонів, як скромно, якщо порівняти з теперішньою ВР і Арсенюком. Може хай повернеться? А?
Всезнайко Показати IP 8 Грудня 2016 20:50
Брехня...
51 омбр Показати IP 8 Грудня 2016 21:31
Після катастрофи в Княжичах треба ж якось Трояну і Фацевичу показати відімость роботи.Заявлена ж сума брехня натуральна.ПОРІВНЯНО з новими Є-декларантами то Азаров ПРОСТО отдихає.Ця заява це як програвший шулер витягує останий козир
аяяй Показати IP 8 Грудня 2016 22:09
ага,а теперь доверьте охрану всех ценностей активистам .......посмотрим что останется
вау до аяяй Показати IP 9 Грудня 2016 08:00
та все вже АвакOFFу завезли! :)))
Василь Показати IP 9 Грудня 2016 01:49
Розраховано на тих хто не здатний думати головою. Так, це його (можливо) і що? Такі речі завжди дарили високопосадовцям і вони є в кожного найчеснішого (зауважте, що без лапок) посадовця. Кожен хоче спочатку щось отримати і лижуть ср*ку, а як отримають поносять як тільки можуть. Нагороди... а пам'ять вже зовсім відбило? читайте законодавчі акти і думайте чому вони в нього. Це був серед всіх урядів мабуть самий порядний і чесний дядька. А якщо душить жаба, то огляніться навколо, не про тих говорит, принаймні начасі.
Всезнайко до Василь Показати IP 9 Грудня 2016 08:11
То знайшли схованку автомайданівців, які розбомбили маєтки бувших можновладців. Уявляєте Азарова з турецькими сумками в клітинку, що на фото?
факт Показати IP 9 Грудня 2016 07:59
Брехнею взяли дозвіл на обшук, шукали дрель та ігрову приставку, а під час обшуку підмінили оригінали картин на копії - браво АвакOFF!!! Так само як Межгір'я пограбували, так і зараз діють!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus