USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна співпрацюватиме з Митним союзом до 2020 року, - ЗМІ

15 Січня 2014 14:44
Програма співпраці України з країнами-членами Митного союзу затверджена Кабінетом Міністрів.

Про це інформує видання «Інтерфакс-Україна», посилаючись на власне джерело в уряді.

Програму затвердили на період до 2020 року. Джерело повідомляє, що програму вцілому схвалили, але прийняли рішення її доопрацювати. Засідання Кабінету Міністрів відбулося сьогодні, 15 січня.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду зазначив, що ця програма містить чіткий план розвитку торгово-економічних відносин із конкретними проектами виробничої кооперації. Співпраця стосуватиметься таких галузей як промисловість, машинобудування, авіа- та суднобудування, паливно-енергетичний та аграрний комплекси, космічної галузі, транспортної сфері, а також туризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зимін Показати IP 15 Січня 2014 14:58
Співпраця буде-поки не відмиються кошти на будівництві блоків атомних станцій,попри те ,що нам електроенергії вистачае і вона не дешевіє,поки не устаріє проект будівництва літака АН-70 ,поки не заберуть Харківський турбінний завод і поки Росія не втратить інтерес до Севастополя і нам дуже не вистачає в Україні "співпраці "на нормальних умовах з Китаєм.
мутний союз Показати IP 15 Січня 2014 15:17
І вмерти спокійно не дадуть. Зобов'язали дожити аж до 2020. Ну що ж. Будєм старацца.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus