USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скасували плату за надання ряду адмінпослуг

12 Жовтня 2012 10:37
Постанова уряду щодо врегулювання надання адміністративних послуг при веденні Державного реєстру земель набрала чинності. Розпорядження скасовує плату за деякі з них.

Про це повідомляють у прес-службі Держземагентства в області.

Згідно з постановою надання ряду адміністративних послуг у сфері земельних відносин стане безплатним. Розпорядження стосується таких послуг: видача витягу з Поземельної книги, державна реєстрація земельної ділянки, державна реєстрація державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою, державна реєстрація права власності на земельну ділянку в разі набуття її на підставі цивільно-правової угоди щодо відчуження земельної ділянки або свідоцтва про право на спадщину, державна реєстрація договору оренди (суборенди) земельної ділянки (її частини) та відповідних змін до нього, договору про розірвання договору оренди (суборенди) земельної ділянки, державна реєстрація обмежень у використанні земельної ділянки, земельного сервітуту, емфітевзису і суперфіцію, їх зміни (припинення), перевірка файла обміну даними про результати робіт із землеустрою в електронному вигляді (обмінного файла), та удосконалення процедури присвоєння кадастрового номера земельній ділянці.

Нагадаємо, що постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» набрала чинності сьогодні разом з Законом України № 5303-VI «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», ухваленим Верховною Радою України 2 жовтня 2012 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
people Показати IP 12 Жовтня 2012 16:18
Перед виборами все скасовується, а після буде ще дорожче, як завжди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus