USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Скільки коштували луцьким підприємцям інноваційні технології

24 Травня 2013 12:27
Майже 61 мільйон гривень витратили луцькі підприємства на оновлення технологій.

Про це повідомили в головному управлінні статистики у Волинській області.

Серед підприємств, які найбільш активно впроваджували інновації: публічні акціонерні товариства «СКФ Україна», «Теремно Хліб», ДП «Автоскладальний завод №1», ТзОВ «Виробниче підприємство «Електросервіс» та ПрАТ «Теріхем-Луцьк».

Зокрема у Луцьку на інноваційну діяльність в промисловості витратили 60,4 мільйона гривень. Вагому частку становили витрати на технічне переоснащення виробництва. Основним джерелом фінансування були власні кошти підприємств, кредитами банків скористалось лише одне підприємство.

Протягом року придбали нові технології з виробництва електричного устаткування та транспортних засобів, впровадили вдосконалені методи виробництва хліба та хлібобулочних виробів, взуття, виробів з пластмас, механічного устаткування тощо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 24 Травня 2013 13:17
В Луцьку вирбляють взуття? Де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus