USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Скільки коштуватиме обласному бюджету розвиток спорту на Волині

20 Червня 2013 18:10
Майже 25,5 мільйона гривень передбачили цього разу на підтримку галузі фізичної культури та спорту Волині з місцевих бюджетів усіх рівнів.

Про це заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк розповів телепередачі «Акценти», - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Загалом в області упродовж трьох років приділяється значна увага зміцненню матеріально-спортивної бази», - додав заступник голови ОДА.

Зокрема, торік на проведення ремонтних робіт, реконструкцію та будівництво нових спортивних споруд використано понад 15 мільйонів гривень, з яких – 8,4 мільйона гривень - кошти державного бюджету, решта – обласної казни.

У цьому році триває оновлення спортивних об’єктів області. Зокрема, у травні відкрили новий сільський стадіон у Маяках Луцького району, наразі тривають роботи з облаштування бігових доріжок із синтетичним покриттям на стадіоні «Колос» у селищі Любешів.

«Розширення державної спортивної інфраструктури, передусім у сільських територіях, є одним із завдань Президента України Віктора Януковича для того, щоб зробити спорт доступним для всіх, насамперед дітям. І упродовж 2013-2014 років обласна влада має намір значно оновити існуючі та створити нові спортивні майданчики, зокрема в школах та дитсадках», - наголосив Олександр Курилюк.

Скільки зробили за останні два роки
За попередні два роки збудували чи реконструювали наступні спортивні об’єкти: спортзал при ЗОШ І-ІІІ ступенів (добудова) у селі Карпилівка Ківерцівського району; спортивний зал при ЗОШ І-ІІІ ступенів (будівництво) села Смідин Старовижівського району, майданчик (будівництво) із синтетичним покриттям при ЗОШ №1 та при медичному коледжі; майданчик (будівництво) зі синтетичним покриттям у Луцьку; майданчик (будівництво) з тренажерним обладнанням при школі-інтернаті «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Володимира-Волинського; майданчик (ремонт) зі штучним покриттям ЗОШ № 13 Ковеля, плавальний басейн ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 Нововолинська. Здійснили капремонти майданчиків у Луцьких ЗОШ №3, ЗОШ №12, ЗОШ І-ІІ ступенів села Брани, а також при школах у селах Липини та Рованці Луцького району, ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів Горохова; Лудинській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Галинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Зорянській ЗОШ І-ІІ ступенів Володимир-Волинського району; ЗОШ І-ІІ ступенів (ремонт спортивної кімнати) села Печихвости.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus