USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки коштує спалити авто, налякати/вбити людину? ВІДЕО

30 Серпня 2013 10:22
Бандити називають себе організаціями, які надають делікатні послуги, та відверто рекламують послуги в інтернеті.

Українці шукають кілерів по інтернету, йдеться у сюжеті ТСН. Банду, яка чинить криваві розправи, залякує конкурентів, або просто лупцює за образу, відтепер можна замовити, не виходячи з дому. Такий бізнес в Україні - не рідкість та приносить чималі прибутки. Організації, які надають делікатні послуги (так вони себе називають), дають рекламу просто на сайтах безкоштовних оголошень. У їхніх текстах більше натяків, аніж конкретики. На кшталт: «руйнування майна і не тільки його», або ж «залякування і не тільки». Проте під час електронного листування представники таких організацій вражають конкретикою: «На тему залякати – так, можемо узятись. Вартість буде залежати від конкретних завдань. Звісно, ви можете сказати: «Мені все одно, головне, щоби людина відчепилась». І тоді ми вже самі сплануємо всі необхідні дії».

Загалом рівень цін із вирішення питань виглядає так:
- Спалити/розгромити автомобіль – $ 1-1,5 тисячі
- Завдання тілесних ушкоджень людині - $ 2,5 тисячі
- Улаштувати нещасний випадок – $ 7-15 тисячі.


Представник «банди на замовлення» назвався Іваном і дав добу на роздуми разом із номером телефону, який працюватиме лише 24 години. Потім сім-картки позбудуться.

ТСН під час експерименту обрала найлегший спосіб впливу на «конкурента»: на перший раз просто поговорити з людиною, аби зрозумів, що не правий. «Грубо кажучи: зустріти, притиснути до стінки, пояснити ситуацію, злегка пробити по організму. В якості доказів того, що вплив було здійснено, ми вам надішлемо диктофонний запис в електронному варіанті. От, можна фотографії, щоб ви якби розуміли, що все це було», - заявив Іван.

Вартість такого замовлення склала $ 800. Передоплата - $ 100. У підсумку всі посилання разом із контактами надавачів делікатних послуг ТСН передала правоохоронцям. В останній розмові з так званими онлайн-кілерами ми повідомили, що поки що передумали карати конкурента.
Як повідомлялося раніше, українці цікавляться послугами кілерів та шукають відповідну людину для «з'ясування» стосунків з сусідами. Проте дуже часто потрапляють на псевдокілерів із міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Outm Показати IP 30 Серпня 2013 11:12
І це називається ПАКРАЩЕННЯМ????
user до Outm Показати IP 30 Серпня 2013 11:58
Для тих хто не розуміє і у бронепоїзді - ТАК!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus