USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Парк у Шацьку оновлять за понад 2 мільйони грн

15 Вересня 2017 12:21
КБМП «Орбіта-Рожище» виграло тендер на реконструкцію парку імені Шевченка у Шацьку.

Як інформує Конкурент, участь у конкурсні брало три учасники: КБМП «Орбіта-Рожище», ТОВ «ДОМУСГРУП» (м. Львів) та ТОВ ТРЕСТБУД-1 (м. Боярка, Київська область).

Виграло рожищенське підприємство, яке запропонувало лише на 400 гривень меншу пропозицію, ніж ТОВ «ДОМУСГРУП». А саме – 2 315 000 гривень, йдеться на порталі моніторингу закупівель Dozorro. Нині очікується підписання договору.

Відповідно до запропонованого у тендерних документах графіку, підприємство планує протягом жовтня провести демонтажні роботи, улаштувати поребрики, бруківку та зовнішнє освітлення, провести монтаж фонтану, парапетів, пам'ятника та лавочок біля сцени, провести озеленення та благоустрій.

Тендер проводився і у серпні та липні, втім тоді був скасований, оскільки тендерна пропозиція учасників, серед яких була і «Орбіта-Рожище», не відповідала вимогам тендерної документації. Тоді рожищенська фірма також пропонувала інші ціни: на початку липня 2 183 000 грн, на початку серпня 2 329 427 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus