USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Соціальні виплати лучанам хочуть збільшити

22 Січня 2014 14:39
Департамент соціальної політики пропонує збільшити виплати частині вразливих груп населення міста.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів міськради.

Як розповіла перший заступник директора департаменту Ірина Дехтяр, виплати з міського бюджету соціально незахищеним верствам населення відбуваються згідно з Комплексною міською програмою соціального захисту населення на 2011-2015 роки.

Частина лучан отримувала щомісячну допомогу в розмірі 100 гривень, зокрема, сім’ї загиблих воїнів в Афганістані, учасники бойових дій, яким виповнилось 90 і більше років. Департамент запропонував встановити розмір таких виплат у сумі 300 гривень.

Якщо депутати міської ради під час сесії підтримають проект рішення, то по 300 гривень щомісяця отримуватимуть: учасники бойових дій, яким виповнилось 90 і більше років; видатні громадяни міста за вагомий внесок у розвиток міста; почесні громадяни міста; ветерани ОУН-УПА; сім’ї загиблих внаслідок ліквідації аварії на ЧАЕС; сім’ї загиблих воїнів в Афганістані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus