USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Судитимуть волинянина, який організував гральний бізнес у двох областях

6 Березня 2017 09:00
Четверо зловмисників, серед яких є і мешканець Волині, за організацію незаконного грального бізнесу відповідатимуть за свої дії у суді.

Про це інформує прес-служба рівненської поліції.

Три підпільних гральних закладів викрили поліцейські у Рівненській та Житомирській областях. Зокрема, гральні заклади працювали торік у Сарнах, селищі Клесів та місті Олевськ Житомирської області під виглядом розповсюдження державних лотерей.

В усіх трьох приміщеннях у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 28 та частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України, працівники поліції провели санкціоновані обшуки, у ході яких вилучили 34 одиниці комп’ютерної техніки з відповідним програмним забезпеченням та дві тисячі 307 гривень. Відповідно до висновків проведених комп’ютерно-технічних експертиз жорсткі диски вилучених системних блоків здійснювали запуск програми з виходом на відповідний сайт, що надає доступ до «інтернет-казино», де присутні симулятори «ігрових автоматів».
У ході досудового розслідування поліцейські встановили й осіб, причетних до незаконного грального бізнесу. З’ясувалося, що організатором азартних ігор став 49-річний мешканець Червонограду Львівської області. Чоловік до своєї команди долучив 29-річного рівнянина, 35-річного жителя Нововолинська Волинської області та 40-річного львів’янина.
Члени організованої групи працювали злагоджено відповідно до єдиного злочинного плану відомого та узгодженого всіма учасниками угруповання з метою безперебійного функціонування гральних закладів та проведення азартних ігор.

Усім чотирьом слідчі повідомили про підозру та невдовзі кримінальне провадження скерували до суду. Відповідно до санкції статті зловмисникам загрожує покарання у виді штрафу від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією усього майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus