USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Сирзавод на Волині продадуть «частинами»

10 Січня 2013 18:11
Майно «Горохівського сирзаводу», з його обладнанням і устаткуванням, хочуть продати за 82 тисячі гривень.

Про це пише «Волинь-нова».

Нещодавно оголосили про продаж майна ВАТ «Горохівський сирзавод». Устаткування цього підприємства виставлено на загальну суму 82,46 тисячі гривень.
На думку мешканців Мар’янівки Горохівського району, де розташований сирзавод, розпродаж майна підприємства є ще одним кроком із тих, які остаточно викреслюють селище з числа робітничих. Адже із трьох потужних підприємств харчової промисловості, кількох транспортних та інших підприємств, які тут були, сьогодні в Мар’янівці працюють лише залізнична станція «Горохів» та ВАТ «Горохівський цукровий завод».
Утім, приблизно 20 років тому Горохівський сирзавод, який існував і раніше, «перебрався» у нові виробничі корпуси і технічно переоснастився. Однак, під час економічної кризи 90-х років нині відомий монополіст молокопереробної галузі Волині з виробничою базою в Ковелі заповзявся зробити це підприємство своєю власністю, щоб позбутися конкурента.
Горохівських сироварів, котрі «продаватись» не хотіли, переконали тим, що пообіцяли європейського рівня заробітну плату. Врешті, сирзавод перестав працювати і люди залишилися без роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 10 Січня 2013 19:22
То не завод хочуть продати за таку ціну, а залишки заводу. Треба тільки подивитися на ціни опубліковані у газеті і стане зрозуміло який товар є в наявності, а якого не має. Цей завод заготівельник металобрухту Луговський вже давно почав вирізати на металобрухт. Зараз щоб приховати сліди розбазарювання проводять будь-то продаж. Там вже давно нічого немає. А скупщик металобрухту весь метал на Марянівці вирізав, але до нього чогось ніхто не має справи, бо частенко біля його бару (його дружини) яка працює вчителем у місцевій школі стоять машини працівників міліції та прокуратури.Проти інших за такі дії справи порушують, а йому все сходить з рук.
горохівчанин Показати IP 10 Січня 2013 21:16
Це таки точно,скоро він щей цеглу почне розбирати.
Місцевий Показати IP 10 Січня 2013 23:00
Так . Гарно Жанна Євгенівна працює. Хлібзавод розвалила, а тепер сирзавод. Далі видно й цукровий розберуть. Хвала РЕГІОНАМ
Я Показати IP 11 Січня 2013 08:13
Оцінюючи їхню роботу по освітянських кадрах, яких вони понапихали по школах та тримає там за своїх "холуїв-доносчиків" то скоро і району буде те ж ааме і освіті в тому числі. Недарма ж весь світ сміється з блондинок, а як подивишся на деяких заучів по школах, то зразу ж стає зрозуміло чого сміються.
А що Показати IP 11 Січня 2013 10:15
А це точно 82 тис.гривень (10 тис.доларів)? Капець!!!!
Горохівець Показати IP 11 Січня 2013 12:55
Це логічний кінець для всякого українського підприємства. Мовчіть, марянівські валянки, мовчіть і не беріться за діло наведення порядку у Державі Україна. Цегівський цвинтар вас прихистить. Або Борочинський...
рожищанин Показати IP 11 Січня 2013 16:19
Оце така турбота про людей,про створення робочих місць,про відповідні зарплати.Рожищенський сирзавод вже також знищено.От і регіонали до влади дорвались,щоб знищити,поставити на коліна бідних селян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus