USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Табачнику вказали термін, коли заплатити волинянину стипендію

18 Жовтня 2013 14:47
Табачника через суд змусили заплатити стипендію волинянину, не чекаючи, коли будуть внесені доповнення до законодавства про державний бюджет.

Як Волинські Новини повідомлялося раніше, студент-переможець міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка Олександр Топорівський понад рік не може отримати стипендію президента України в зв'язку з бездіяльністю Міністерства освіти і науки України.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКОМУ СТУДЕНТУ НЕ ВИПЛАЧУЮТЬ СТИПЕНДІЮ ПРЕЗИДЕНТА. ВІДЕО
В зв`язку з цим, студент був змушений звертатися до суду з позовними вимогами до Міністерства освіти і науки України.

Юридична компанія Lions Litigate здійснювала юридичний супровід справи у Окружному адміністративному суді Києва, делегувавши свого представника.

«Спочатку представники Міністерства освіти і науки України запропонували нам укласти мирову угоду на тих умовах, що стипендіальна нагорода буде виплачена, але тільки тоді, коли будуть внесені доповнення до законодавства про державний бюджет», - повідомили у Lions Litigate.

«Такі умови нас не влаштовували, оскільки залишали Олександра у патовому становищі: виплата залежала б від парламенту, який такі зміни вносить. В зв'язку з цим, внаслідок тривалих перемовин представників Lions Litigate досягнули результату про те, що стипендія буде виплачена студенту не пізніше 30 листопада 2013 року, незалежно від будь - яких обставин», - йдеться в повідомленні.

17 жовтня 2013 року Окружний адміністративний суд затвердив такі умови, а провадження у справі закрив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2013 20:37
А до чого тут Табачник? Він не мав права виплатити цю стипендію. Тепер, завдяки рішення суду в міністерства, а не в нього, є на це підстави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus