USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тарифи за тепло для волинян не збільшуватимуть

6 Вересня 2013 17:58
Тарифи за тепло для населення не будуть необґрунтовано підвищувати. Про це запевнив на селекторній нараді перший заступник міністра Мінрегіонбуду Григорій Семчук.

«Уряд поставив завдання не допускати необґрунтованого підвищення тарифів. Органи місцевого самоврядування мають право переглядати тарифи лише після дозволу цінінспекції», - сказав чиновник.

Крім того, як повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, Волинь у п’ятірці найкращих платників за газ по Україні.

«Рівень проплат за газ у 2013 році по області становить 104,8 %. Це з урахуванням різниці в тарифах для комерційних установ і суми, знятої НАК «Нафтогаз» за 2012 рік. Все планово», - зазначив чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus